perjantai 22. helmikuuta 2013

Ahdistusta ja testailua

Ahdistaa millainen olen nykyään. Turhaudun käsittämättömän helposti ja ihan kuin olisin jollain tavalla jotenkin ylimielinen. En tiedä mistä nämä paskamaiset piirteet nyt oikein kumpuaa. Stressistä ehkä. Mielestäni en oikeasti ole pohjimmiltani sellainen. Haluaisin olla helposti lähestyttävä ja muut hyväksyvä. Mutta tuntuu, ettei minuakaan hyväksytä sellaisena kuin olen. Tosin en taida itsekään oikein edes tietää millainen olen. Ehkä kuvittelen olevani pohjimmiltani jotenkin parempi kuin oikeasti olenkaan. Että olisin sellainen joka haluaisin olla, vaikkei näin taida ollakaan.

Muutaman läheisen ihmisen kanssa tunnen voivani olla juuri sellainen kuin olen ja haluan olla. En tiedä onko se ansaittua, mutta ihanaa se on. Ilman heitä olisin varmaan vielä enemmän sekaisin kuin nyt. Tavallaan kai haluan syyttää ympäristöä omasta käytöksestäni, koska kuvittelen että jos pääsisin pois täältä, pääsisin samalla pakoon itseäni. Kuvittelen, että olisin sitten parempi ihminen ja onnellisempi. Totta kai ympäristö ja muut ihmiset vaikuttavat siihen millainen itse on ja miten käyttäytyy, mutta jos muuttaisin muualle, niin ei ole mitään takuita, etteikö sitten kävisi samoin. Ehkä en olisikaan yhtään onnellisempi.

Jotenkin jaksan toivoa, että löytäisin enemmänkin ihmisiä joiden kanssa tulisin hyvin juttuun. Sellaisia jotka eivät heti luovuttaisi suhteeni, kun on huonoja päiviä. Olen kuvitellut olevani huumorintajuinen ja jopa hyvää seuraa silloin tällöin. En tiedä mikä minussa on vikana.

Sitten tein testin millainen olen. Ei kuulosta aivan samalta kuin yläpuolella olen kirjoittanut.


Olet: VALON LAPSI

Kuvaus: Suhtaudut elämään hyvin myönteisesti ja näet asioissa aina valoisan puolen. Sinun maailmaasi ei juuri mahdu ikäviä asioita. Jos kohtaat vaikeuksia, osaat kääntää ne mahdollisuuksiksi kasvaa ja kehittyä. Sinussa on paljon sisäistä valoa. Olet tasapainossa itsesi ja maailmasi kanssa.

Voimasanasi on rakkaus.

Vahvuutesi ovat: Elämänmyönteisyys, lapsenomainen aito usko ja into. Olet myös erityisen herkkä aistimaan ympäristöäsi. Säilytä lapsenomainen suhtautuminen elämään, äläkä mene kyynisyyden mukana.

Kehitä näitä puoliasi: On hienoa, että näet elämän kultareunukset, mutta osaatko kohdata myös elämän varjopuolet? Älä pelkää ikäviä asioita, ne eivät saa sinua murtumaan. Muista jakaa hyvää myös muille.

Motto: Teen tilaa luoville vaihtoehdoille.

Kirjavinkit: Ruediger Schache: Sydämen viisaus (Minerva 2012) ja Lorna Byrne: Toivon viesti enkeleiltä (Otava 2012)

Voimaeläin: Pöllö, joka symboloi viisautta, selvänäköisyyttä ja henkimaailmaa.

Voimakappale: Snatam Kaur: Long Time Sun

Lukuvinkki: Hiljaa hyvä tulee (Voi hyvin 9/11, s.78–79)

Tulosta itsellesi sopiva huoneentaulu: Linkki juttuun


Että näin. Minusta tuntuu, että etenkin nykyään usein näen asioista synkät puolet enkä mitään kultareunuksia. Testitulos ehkä kuvaa enemmän sitä millainen sisimmässäni koen olevani - tai toivon olevani.

Mutta näihin kuviin, näihin tunnemiin... illalla humala päälle.

P.S. Testin voit tehdä täällä: http://player.myzef.com/a-lehdet/ajax/?eud=2782-b5f23584&info=%22Note:_This_is_your_personal_link._Sharing_this_link_shares_your_answers_too%22

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti