perjantai 8. helmikuuta 2013

Kuinkas tässä näin kävi

Kappas. Aloin sitten kirjoittaa blogia. Lähinnä siitä syystä, että olin kovasti valtaamassa erästä facebook-ryhmää (ihan vain minun ja parin kaverini) omaksi avautumiskanavakseni. Hauskaa. 

Varmaankin kirjoittelen tänne vain kaikkea turhaa. Koitan tehdä asioita ja kirjoittaa niistä tänne, ettei mene aivan turhaksi avautumiseksi. Vaikka kukapa senkin määrittää. Onneksi en ole kalastelemassa lukijoita. 

Ensi viikolla Lutakkoon kuuntelemaan Pää kiitä. Sinne juppihippipunkkarien keskelle kivasti. Ihan yssikseni sinne baariin hengailemaan. Kerta se on ensimmäinenkin. Ei pelota! (Eipä.) Sitten ensi kuussa varmaan Asaa kuuntelemaan Kuopioon Henkkaan. Pitäis käydäki enemmän keikoilla, niillä on yleensä tunnelmaa. 

Kahden viikon päästä olisi tarkoitus viettää "Viiniviikonloppua" yhden ystäväni kanssa täällä. Odotan innolla! Viimeksi oli mahtavaa! Ensi kerralla tutustutaan myös toiseen paikalliseen ja käydään vähän siellä sun täällä. Katsotaan päädytäänkö istumaan yöksi Veturiin kuten viimeksi oli tarkoitus. 

Koska kaikki rakastavat hienoja lainauksia päätän minäkin tämän bloggaamisen lempilainaukseeni (jonka mukaan koitan elää, mutta ei aina oikein onnistu, ehkä vielä joskus): 

"Will you look back on life and say, "I wish I had", or "I'm glad I did"?" 
- Zig Ziglar

Ja hieno kisuanimaatio tietysti, koska kaikki rakastavat kissoja Internetissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti