perjantai 15. maaliskuuta 2013

Säikähdys

Eilen fiksusti vahingossa läikytin koneelle kivennäisvettä. Se toimi silti sen jälkeen ihan normaalisti jonkin aikaa. Sitten lakkasi padi(?) hetkeksi toimimasta, mutta käynnistin uudestaan ja kaikki taas toimi. ..hetken ajan. Seuraavaksi pelistä lähti A-näppäin. Aluksi se ei toiminut ollenkaan ja sitten sitä painaessa tuli x. Tai oikeastaan pitkän pitkä ripsu x-kirjaimia. Ajattelin että joskus tuurillaan aamulla toimisi.

Eihän se toiminut. 

Aamulla avasin koneen ja nyt vähän kaikista kirjaimista tuli itsensä lisäksi x-kirjainta. Mukavaa kerrassaan. Selkeää sensurointia. Otin koneen päiväksi irti kaikista johdoista näppis alaspäin pyyhkeelle. Kun muutaman tunnin jälkeen tulin kotiin ja koitin konetta A:ta painaessa tuli ax. Olihan se muutos parempaan päin ja muut näppäimet toimivat jälleen normaalisti. Pian kuitenkin alkoi tulla pelkkää x-kirjainta taas. 

Taas kone kiinni ja johdot irti hetkeksi. Uudelleen käynnistys. Aluksi aa:n tilalla tarjoaa taas ax-yhdistelmää. Olkoon, ajattelin, onhan tämä parempi. Ja sitten kun olen a:ta ja näppäimistöä käsitellyt hellästi, niin.. TADAA! A-parantui! Toimii taas! Pelkäsin tosissani, että vietävä huoltoon tai hankittava erillinen näppis tai jotain, mutta taisi säikähdyksellä selvitä. 

Tästä edespäin olen varovaisempi! <3


P.S.
Tässä yhteenveto minun ja samsungin menneisyydestä. (Minulla on siis samsungin kone tällä hetkellä, että sikäli liittyy asiaan.) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti