tiistai 5. maaliskuuta 2013

Loma oli ja meni

Sinne meni hiihtoloma. Tai itseopiskeluviikko, kuten koulussa sanotaan. Opiskellut en kyllä yhtään. Tai vähän taisin grafiikkaa tehdä. Elämän koulua kävin vain.

Tehtiin tyynyistä peti kodittomalle, kun ystäväni kävi Jyväskylässä (Viiniviikonloppu part. 2). Oli hieno viikonloppu, josta muistoksi jäi sokeripala, jonka löysin sängystäni palattuani Kuopiosta. Telkkarikin saatiin asennettua ennen lähtöä!

Veli teki minulle siistin shotin. Oli muuten hyvä!

Hirveän nopeasti meni viikko Kuopiossa, vaikka tuntuu ettei juuri mitään tehnytkään. Yhtään ennakkotehtävääkään en tehnyt. Ajattelin tänä torstaina tehdä, kun koulussa on vain matikan koe. Jos silloin ainakin yhden saisi ihan kokonaan valmiiksi ja jonkun vaikka aloitettua. Kahteen on jo abouttia rallaa valmis idea, kahteen pitää vielä miettiä. Pitää myös valita valokuvia portfolioon. Menen Kuopioon kai takaisin jo ensi viikonloppuna ja koitan koota portfoliota.


Kirpparilta löysin kaksi kirjaa yhdeltä lempikirjailijaltani! Toisen kirjan olen jo pari vuotta halunnut itselleni ja toista en ole ilmeisesti edes lukenut aiemmin. Maksoivat huiman euron per kappale! Kirpparilta teki muutenkin löytöjä.

Ihanat punaiset korkkarit oli loistava kirpparilöytö! 
Käytön jälkiä näkyy, mutta tuskin kukaan kiinnittää huomiota.
Etenkin kun baarissa niitä kuitenkin vain käyttää tms. 
Nyt sitten paluu arkeen. "Jee." Ei kiinnostaisi aivan kauheasti. Mutta pakko kai se on. Toivon niin kovin, että pääsen muualle opiskelemaan! Jotain visuaalisempaa ja sellaista jossa en ehkä ihan surkein ole kaikessa. Toivottavasti. Pitäisi vain ne ennakkotehtävät tehdä.... JA HYVIN! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti