torstai 16. toukokuuta 2013

Kävin kampaajalla ja leikkautin itselleni undercutin vasemmalle puolelle (eli samalla puolelle, jolla industrial). (:

Tykkään kyllä kovasti! Varmaan pidän tätä tyyliä pidempään. Yksi päivä vain tuli ikävä hiusten nutturalle laittamista. Mutta jos näitä kasvattaa, mutta jättää vaan undercutin niin sitten voi periaatteessa laittaa nutturallekin. (: 

Sitten sain kutsukirjeen aikuiskoulutuksen pääsykokeeseen! Hui! Jännittää. Yksi ennakkotehtävä pitää vielä sinne tehdä. Oli kyllä yli 50 % mahdollisuus reilusti päästä, että ois kyllä masentanu jos ei ois päässy, etenkin kun siihen panostin vielä enemmän  (koska keskittyy erityisesti sarjakuvaan). 

Windowsista on vieläkin rästitehtävät tekemättä ja ruotsi alkoi... Ruotsi on onneksi ihan mukavaa. Mutta winkkarit ahistaa. En vaan saa aikaan aloitettua. Yäk. Kohta jää kurssi rästiin ja pitää käydä kokonaan uudestaan. Eli pakko kyllä tehä tehtävät! (En luota hirveesti, että pääsisin sinne toiseen kouluun....)

Ja sarjakuvablogiakaan en ole jaksanut päivitellä tai tehdä sinne oikein mitään... No tänään tein kämäsen päivityksen sentään... Pitäis kokeilla toimiiko tuossa saamassani monitoimilaitteessa skannaus, kun tulostus ei ainakaan toimi. Sitten voisin piirrellä välillä taas käsin, kun ei toistaseks inspaa koneella piirtely yhtään. 

Luen vaan Pottereita taas. :D 1-3 oon nyt lukenu ja Liekehtivän Pikarin varmaan tänään korkkaan. Sitten oiskin Hobitti vielä oottamassa. Pitää lukea ennen 5.6. kun silloin muistaakseni pitää palauttaa. Pitäisi sitä ennakkotehtävääkin tehdä. Hyi, iskee ahdistus! Tänäänhän sitä ois aikaa, mutta tekis mieli vaan rentoutua ja tehdä ihan omia juttuja... Ehkä aloitan huomenna. Aina HUOMENNA. Sitten ei tuu tehtyä mitään. Mutta ei mulla onneks oo viikonloppunakaan mitään. Mutta kohta loppuu aika!! APUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti