sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Maisemat vaihtuu

Hui! Pääsin Lahteen opiskelemaan graafista suunnittelua! Nyt jo vähän kämppiä katellut... Toivottavasti yksiön sais. Ois loistavaa. Kuitenkin ehkä kotoisampi kuin soluasunto...vaikka nyt olenkin täällä yksin. Silti kun tänne voi periaatteessa milloin vain tulla joku. Mutta katellaan miten käy.

Oli pari viikkoa tuossa Kuopiossa ja sitten juhannus vieteltiin Äänekoskella. Oli mukavaa, oikein chilli meininki. Ja juhannuspäivä meni vaan loikoillessa ja Adventure Timea katsellessa. (Ja herkutellessa.)

Huomenna sitten KOASin toimistolla käymään ainakin. Pitäisi käydä varmaan JAMKillakin toimistolla noita läsnäolojuttuja selvittelemässä, kun ilmoittauduin jo läsnäolevaksi kaiken varalta. Diipadaapa. Ja kirjastossa pitää käydä.

Huh, en vielä kunnolla tajua. Samaan aikaan oon innoissani ja vähän ehkä jopa peloissani. Ainakin jännittää! Varmasti vaativa ala, mutta... AAAAH! Luin sitä opintosuunnitelmaa ennen kuin oli valintakokeet ja olin ihan täpinöissä KAIKESTA! Oli niin mahtavia aineita ja opintokokonaisuuksia! Sarjakuvakurssit vähän jännittää, mutta oppimaanhan sinne mennään! Ja haluan tosiaan kehittyä sillä saralla. Oppia käsikirjoittamaan ja tarinan kerrontaa ja kaikkea. Jännä kyllä muuttaa sellaseen paikkaan, jossa on käyny tasan yhden kerran ja josta ei tunne ketään. Helsinki varmaan lähin paikka, jossa tuttuja. Mutta ehkä sitä tutustuu uusiin tai vanhat käy joskus kylässä. Tai muuta mukavaa. Huhhuh! Nyt ei auta kuin ootella ja katella miten menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti