keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

No nyt sitten loppui ruotsinkin kurssi ja alkoi LOMA! Saa nähdä miten koe meni, mutta eiköhän tuo läpi mennyt kuitenkin. Tuskin kauhean hyvää numeroa odotettavissa, mutta jos nyt kakkosen vaikka saisi edes.

Maanantaina käytiin rannalla ja käytiin Kuokkalan perukoilla katsomassa lampaita. Eilenkin tuli käytyä itekseen vielä rannalla, vähän muka koitin ruotsia lukea... Hobitti vaan oli sitten kiinnostavampi.

Opintotuesta tältä kuulta tuli viime kuun lopulla kielteinen päästös, eli en olisi saanut sen mukaan kesäkuulta, vaikka meille sanottiin että kesäkuulta 3 opintopistettä riittää... Kävin sitten selvittelemässä ja koulun opintotukineuvoja oli heti sitä mieltä, että siellä (Kelalla) oli tehty nyt väärä päätös. Hänpä sitten soitti asiasta ja nyt sitten kuitenkin pitäisi saada se tuki. Jee! Vähän ees rahaa kesällä nyt sitten. :) Tosi nopeasti ja kätevästi hoitui asia, oli hienoa!

Nyt sitten odotellaan ruotsin tuloksia samoin kuin pääsykokeidenkin. Kävin Lahdessa siis pääsykokeissa graafiseen suunnitteluun. En kyllä tiedä että miten meni, niin vähän oli aikaa kuitenkin. Sarjakuvia oli tosi mukava kyllä tehdä.

Pitäisi tehdä sarjakuvablogia. Ideoita on jo muutama, mutta ei oo saanut aikaan. Voisinpa testata skannerin toiminnan.

HYVÄÄ KESÄÄ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti