maanantai 23. syyskuuta 2013

Uutta uutta

Enpä ole kirjoittanut aikoihin tänne. Eli mitään uutta ei ole tapahtunut? VÄÄRIN!

Olen muuttanut tosiaan uuteen kämppään. Pieneen kämppään. Jossa ei ole uunia. Mutta muuten ihan soma tapaus. Kerran vain olen lievää ahtaanpaikankammoa tai jotain vastaavaa kokenut.

Ja koulu on alkanut. Harmi, että sitä on niin vähän, kävisin mielelläni useamminkin. Onneksi loka-marraskuun vaihteessa tulee pari kurssia lisää. Nyt on vasta pari kurssia ollut, mutta tuntuu että olen oppinut uutta ja olen kyllä tykännyt! Tällä hetkellä InDesignin kurssi menossa. En kuvitellut että taitto olisi niin mielenkiintoista!

Huhhuh.

Olen saanut vähän piirrettyäkin. Ja yhteen foorumi-ropeen olen koittanut liittyä, mutta vielä ei ole vastausta tullut. Kun sain hahmon piirrettyä sinne, alkoi taas piirtäminen enemmän innostaa. Nyt olisi muutama kuva odottamassa skannausta ja väritystä. Opin uuden tavan värittää Photarilla ja se tuntuu paljon minulle ominaisemmalta kuin edellinen. Siksi se onkin myös huomattavasti hauskempaa. Lineartin kanssa saatan vähän kuolla. Tosin lyijykynäversiot on suhteellisen tarkat, että se kyllä auttaa.

Olisikohan jotain muuta... No pää välillä vähän sekaisin joko hormooneista tai muuten vain. Eli pientä matalalentoa välillä. Ja aika iltapainotteista. Tänään kyllä piristi hurrrrrjasti, kun katsoin Ponyon. <3 (Siitä piirsinkin pari kuvaa.) Ja Tarua sormusten herrasta luen taas. Hitaasti mutta varmasti. En jaksa kovin pitkään keskittyä nyt lukemiseen. Kesällä on mukava lukea ulkona. Ehkä tarvitsisin kunnon laiskanlinnan, jossa lukea. Joku ihana muhkea nojatuoli, mmmmhhh... <3

Sellaista tänne. Taas meni vähän myöhään, mutta nyt varmaan saa unta ihan hyvin, viime yönä oli vähän vaikeaa. Hyvät yöt. <3

Sheila olisi minun ropehahmoni.
Ja Yaku hänen lemmikkinsä/ratsunsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti